Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Jumping Feet is aangesloten bij brancheorganisatie NL Actief. Derhalve hanteren wij algemene voorwaarden die zijn opgesteld door NL Actief.  Deze Algemene Leveringsvoorwaarden van NL Actief zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coцrdinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal Economische Raad en treden in werking per 1 januari 2018.

Via de onderstaande pdf's kunt de algemene leveringsvoorwaarden direct downloaden.MISSIE & VISIE


Middels een duidelijke visie op het gebied van Fitness & Health proberen wij onze klanten meer inzicht te geven over de persoonlijkheid van ons bedrijf. Welke filosofie schuilt er achter Jumping Feet! Grootebroek en Jumping Feet! Enkhuizen?

De visie van Jumping Feet! is eigenlijk direct terug te vinden in onze slogan.

„Voordelig en verantwoordt naar een mooi en gezond lichaam.”

Sporten moet betaalbaar zijn voor iedereen. In de afgelopen 15 jaar hebben we laten zien dat dit haalbaar is door in deze regio een nieuw concept aan te bieden. Alleen betalen voor hetgeen je gebruikt is daarbij de belangrijkste norm. Geen dure douches, sauna’s of andere overbodige luxe die de prijs van een abonnement ontegenzeggelijk doen stijgen. In plaats daarvan bieden wij de bodemprijs voor een abonnement waarmee je onbeperkt gebruik mag maken van een zeer compleet aanbod aan fitness en groepslessen. Omdat de fitnessbranche zich snel ontwikkeld schromen wij er niet voor om, indien nodig, vernieuwingen toe te passen die ons aanbod compleet en up-to-date houden.

Naast het feit dat sporten betaalbaar moet zijn willen wij tegelijkertijd ook dat mensen verantwoordt sporten. Dit doen we door moderne en veilige fitnessapparatuur te combineren met een scala aan mogelijkheden met betrekking tot fitness begeleiding. Onze medewerkers hebben allen een opleiding genoten in de sport en onze groepstrainingen worden gemaakt door professionals.

Onze missie is dan ook om tegen een concurrerend tarief een omgeving te blijven creëren waarin onze klanten zich thuis voelen en ze op een verantwoorde manier aan hun fitnessdoelstelling kunnen werken.