Beste leden, 

We hebben in de persconferentie de bevestiging gekregen van de boodschap die de afgelopen periode stevig onder de aandacht is gebracht: het is essentieel dat mensen kunnen sporten en bewegen! We zijn dan ook zeer verheugd dat wij vanaf morgen de deuren van onze sportcentra weer mogen openen en weer samen met jullie lekker kunnen sporten.

Welke randvoorwaarden gelden er? 

Er is nog meer goed nieuws, niet alleen mogen we de deuren weer openen maar we kunnen ook terug naar onze normale openingstijden. Dit betekent tevens dat het aangepaste groepslesrooster van vóór de lock-down komt te vervallen, alle lessen uit het “normale” lesrooster zijn vanaf nu weer te reserveren via de website en/of app.

Hier zetten we nog even kort de zaken op een rijtje waar we wèl rekening mee dienen te houden. 

  • Er is geen beperking in de groepsgrootte in een binnenruimte. Wel dient de 1,5 meter aangehouden te worden.
  • Er zal helaas nog steeds een corona toegangsbewijs (CTB) aan sporters gevraagd moeten worden. Je kunt je QR code bij binnenkomst aan de balie laten scannen. 
  • Mondkapjes zijn verplicht bij binnenkomst en het verlaten van de club/studio. Tijdens het sporten hoeft er geen mondkapje gedragen te worden.
  • Reserveren is geen vereiste. 

Uiteraard hebben wij er alle vertrouwen in dat we kunnen rekenen we op jullie medewerking bij het naleven van de bovenstaande regels. 

Rest ons op dit moment niet veel meer dan uit te kijken naar de dag van morgen wanneer we, eindelijk, de deuren van onze mooie sportcentra weer mogen openen.

Tot snel! 

Sportieve groet,

Team Jumping Feet