Beste leden,

Gisteren heeft het kabinet bekend gemaakt de strenge lock-down te verlengen tot, in ieder geval, 9 februari 2021. Hoewel hierover vooraf al steeds meer bekend werd is dit toch opnieuw een bittere pil voor ons allen. In de periode waarin wij, als sportcentrum, normaal gesproken traditiegetrouw juist veel mensen mogen ontvangen zullen wij ons nu opnieuw moeten neerleggen bij deze verlenging. Wij hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu het niet mogelijk is om samen te komen en binnen te sporten. 

Zoals bekend maken de maatregelen het zowel voor jou als ons onmogelijk om je in het sportcentrum te (laten) sporten. Als onderneming krijgen wij slechts een deel van de kosten vergoed maar zeker niet alles. Het advies van o.a. NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport en bewegingsbedrijf is dan ook om samen met onze leden, jou dus, te kijken naar een compensatie op maat. Dat wij noodgedwongen gesloten zijn wil niet zeggen dat wij jou niet kunnen helpen/adviseren bij een gezondere leefstijl. 

Er is inmiddels een mailing verstuurd met welke compensatiemaatregelen wij jullie kunnen bieden tijdens deze lockdown. Heb je deze mail niet ontvangen? Laat het ons weten en wij zorgen dan je de informatie alsnog van ons ontvangt!

Wij beseffen dat we opnieuw een beroep doen op jouw support en begrip in deze bizarre tijd. Juist omdat bewegen weerstand verhogend werkt, zouden wij liever vandaag dan morgen de deuren voor jullie openen, maar de maatregelen laten dit niet toe. Hopelijk blijft het aantal besmettingen dalen en brengt ook de vaccinatie verlichting, zodat alles snel weer terug keert naar het ‘oude normaal’ en we samen met jou weer met plezier kunnen sporten en bewegen.

Mochten er nog verdere vragen zijn, aarzel niet contact op te nemen via:

grootebroek@jumpingfeet.nl voor Jumping Feet Grootebroek en/of

enkhuizen@jumpingfeet.nl voor Jumping Feet Enkhuizen.

Hopelijk tot snel!