Het zomerrooster is weer bijna voorbij en dat betekent dat wij vanaf september weer ons volledige groepslesrooster zullen gaan draaien. Uiteraard hebben wij er weer zin in om samen met jullie aan de bak te gaan tijdens alle verschillende workouts.

Tevens zullen wij enkele wijzigingen in het rooster doorvoeren. De Battle les van de woensdagavond 20.30-21.30 uur in Grootebroek komt helaas niet meer terug. Wellicht dat we in de toekomst daarvoor een andere les zullen gaan proberen maar tot die tijd komt deze les dus te vervallen.

Op dinsdagavond gaan we in plaats van de H.I.T. van 18.30 tot 19.00 uur een andere training brengen, namelijk een Circuittraining in de Functionele Training Zone. Deze training wordt gegeven van 18.45 tot 19.30 uur en op dat moment kan er dus niet vrij gefitnesst worden in de Functionele Training zone.

Wil je meer leren over de talloze trainingsmogelijkheden met o.a. TRX, Landmine, Battle ropes, S-drive, etc.? Dan zien we je dus graag vanaf september op de dinsdagavond in Grootebroek.

Nogmaals, we kijken ernaar uit om samen met jullie alle groepstrainingen weer te hervatten!