Beste leden van Jumping Feet,


Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze club voor even te sluiten. Uiteraard hopen we jullie allen z.s.m. weer bij ons in de sportschool te mogen begroeten maar om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. Wij hopen jullie hiermee, op dit moment, een passend alternatief te kunnen bieden.

FitSnacks.TV is een platform dat een grote variatie aan korte workouts voor iedereen aanbiedt. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jullie vanaf nu gebruik kunnen maken van dit platform middels een unieke clubcode. We kunnen deze unieke code niet openbaar delen dus willen je vragen om bij interesse ons een PB te sturen via social media of stuur een mailtje te sturen naar: grootebroek@jumpingfeet.nl of enkhuizen@jumpingfeet.nl

Wij wensen je alvast veel trainingsplezier en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 sportservice kunnen bieden.