Korte update van de huidige stand van zaken voor diegene die daar behoefte aan heeft:

We zijn inmiddels op beide locaties gestart met buiten sporten.

Bij Jumping Feet Grootebroek trainen we alle dagen buiten op de parkeerplaats van onze sportschool in (en buiten) een tent. Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, zaterdag en zondag van 09.00 tot 13.00 uur. Om te deel te kunnen nemen aan buiten sport dien je vooraf te reserveren via de app van Appybee of via de website. Om te kunnen reserveren zul je jezelf eerst eenmalig moeten registreren, dit kan via de volgende link: https://portal.appybee.nl/registration/jumping-feet

Bij Jumping Feet in Enkhuizen trainen we buiten op zaterdag en zondag van 09.00 tot 13.00 uur naast de sportschool. Ook hier dien je vooraf te reserveren, dit kan door te mailen naar enkhuizen@jumpingfeet.nl

Groepstrainingen geven is binnen de huidige richtlijnen van het RIVM helaas nog niet mogelijk, zelfs niet buiten. We beperken ons daarom dus op dit moment tot (vrije) buiten fitness. Heb je nog geen ervaring met fitness? Laat je daardoor vooral niet tegenhouden, wij helpen je namelijk graag op weg!

Ook hebben we inmiddels meermaals via een mailing een nieuwsbrief verstuurd met informatie over o.a. je abonnement ten tijden van deze lock-down. Heb je nog geen mail ontvangen (check ook even je spam!) laat het ons weten. Stuur even een berichtje naar grootebroek@jumpingfeet.nl of enkhuizen@jumpingfeet.nl en dan zorgen wij dat je op de mailinglijst komt en je geen belangrijke informatie mist.

Uiteraard kunnen we niet wachten op de dag dat wij de deuren van onze sportcentra weer mogen openen! Helaas wordt ons geduld danig op de proef gesteld maar we houden vol, jullie ook?