Beste leden, 

Van 15 oktober t/m 25 november a.s. staat Jumping Feet in het teken van spiertraining. Dan doen wij als centrum namelijk mee met de Nationale Spiercampagne en roepen iedereen op het tenminste ‘2x per week te doen’.

Sommigen van jullie kunnen er al geen genoeg van krijgen… 😉 We hebben het in dit geval natuurlijk over krachttraining. Maar, mocht je de voordelen van krachttraining nog niet kennen, dit is je kans! 

Zes weken lang besteden wij extra aandacht aan krachttraining en kun je bij ons in die periode 2x per week ervaren wat dit voor je kan doen. 

Waarom 2x per week?

Wij als vakidoten kennen uiteraard het belang van krachttrainen, maar dat geldt niet voor iedereen. Nu is het zo dat er vanuit de overheid eind vorig jaar nieuwe Beweegrichtlijnen zijn gepresenteerd waarbij er wordt geadviseerd twee keer per week aan ‘spier- en botversterkende activiteiten’ te doen. Dit noemen wij gewoon spier- of krachttraining. En wat is er nou mooier dan dat wij dit advies gemakkelijk kunnen uitdragen én – nog beter – direct in actie komen door jou de kans te geven om jouw spieren in topvorm te brengen.

Daarom nodigen we je graag uit om mee te doen aan de Nationale Spiercampagne. Deelname is gratis voor leden van Jumping Feet. Uiteraard mogen ook mensen die geen lid zijn van ons meedoen aan de campagne: voor €45,- kun je 6 weken lang, 2x per week met ons samen kennis maken met de voordelen van krachttraining.

Aanmelden kan vanaf vandaag!