Beste leden van Jumping Feet,

Via deze weg willen wij jullie graag op de hoogte brengen van een door te voeren prijsstijging. Deze onvermijdelijke prijsstijging zal plaatsvinden op 01 juli 2022.

Wij werken met ontzettend veel plezier en passie in en aan ons sportcentrum en we zijn dan ook trots dat jullie elke keer weer kiezen voor een bezoek aan onze sportschool.

Helaas worden wij de laatste tijd echter geconfronteerd met fixe kostenstijgingen. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het leven op verschillende vlakken duurder is geworden. Met name de ongelofelijke stijging van de kosten voor gas en elektra hakt er stevig in en daardoor zijn wij genoodzaakt om ook de prijzen van onze abonnementen per 01 juli 2022 te verhogen. Wat de prijswijziging precies inhoudt voor jou abonnement zie je in het overzicht hieronder. 

Het doel van deze prijsstijging is uiteraard om dezelfde kwaliteit aan lessen en trainingen te kunnen blijven bieden die jullie van ons gewend zijn. Tegelijkertijd biedt het ons ook de mogelijkheid om onszelf en onze sportschool te blijven verbeteren en ontwikkelen, zoals wij ook in de afgelopen periode hebben gedaan. 

Rest ons jullie er nog even op attent te maken dat je tót 01-07-2022 uiteraard nog de mogelijkheid hebt om je abonnement te verlengen tegen de huidig geldende tarieven.

Wij hopen op jullie begrip en zien je graag weer bij jou volgende workout.

Met sportieve groet,

Jumping Feet

Prijslijst per 01-07-2022
Soort abonnement
Jaarabonnement p/mndJaarabonnement
Jumping Feet Fitness      € 21,00 € 210,00 (= € 17,50 p/m)
Jumping Feet All-in      € 28,50 € 285,00 (= € 23,75 p/m)