Trainers

Dennis Hoeve
Dennis HoeveTrainers
Over Dennis.

Dennis is er al vanaf het begin bij. Ooit begonnen bij Jumping Feet in Amsterdam en toen meegewerkt aan de oprichting van Jumping Feet Grootebroek en Enkhuizen. Dennis heeft verschillende opleidingen in de sport afgerond waaronder CIOS met specialisatie in de Fitness, Les Mills RPM & Bodypump instructor, Clubjoy Club Cycle & Club Power trainer. Dennis kom tegen in Jumping Feet Grootebroek maar ook in Jumping Feet Enkhuizen. Naast zijn werkt in de fitness geeft Dennis ook groepslessen als; Club Cycle, Club Power en High Intensity Training én is hij actief als Personal Trainer.

Bo Hoeve
Bo HoeveTrainers
Over Bo.

Bo heeft het werken in de sportschool met de paplepel ingegoten gekregen. Al op haar 12e! is zij begonnen met werkzaamheden in de sportschool Jumping Feet in Amsterdam. Bo is medeoprichter van Jumping Feet Grootebroek en Enkhuizen. Bo heeft vele opleidingen afgerond in de fitness waaronder; Fitvak fitness trainer A & B & Personal trainer, Les Mills RPM & Bodypump instructor, Clubjoy Club Cycle en Club Power trainer, Zumba en Zumbatomic instructrice. Bo vind je vooral in de fitness in Jumping Feet Grootebroek.

Schrijf je in

Wil je ook een gezond lijf?

Kom dan ook sporten bij de Sportschool van Grootebroek en Enkhuizen...!!

Schrijf je in

 

Ons team

Guy van der Drift
Guy van der Drift..
Over Guy.

Guy is een echte fitnessfanaat geworden. Werken aan een mooi en gezond lichaam past precies in zijn straatje. Guy heeft een opleiding in sport en bewegen met onder andere Fitvak fitness trainer A. Later heeft Guy zich nog gespecialiseerd door middel van een opleiding tot Personal Trainer. Guy vind je in zowel Jumping Feet Grootebroek als Jumping Feet Enkhuizen. Daarnaast geeft Guy ook Club Cycle lessen.

Mark Mooibroek
Mark Mooibroek..
Over Mark.

Mark is ooit als stagiaire begonnen bij Jumping Feet. Dit bleek voor zowel Mark als voor Jumping Feet een perfecte keuze want ondertussen is Mark een vaste kracht in het Jumping Feet team. Mark heeft zijn CIOS diploma met specialisaties fitness en tennis op zak, waardoor hij naast zijn werk in de sportschool ook tennis lessen kan geven.. Mark vind je als fitnesstrainer in zowel JF- Grootebroek als in JF- Enkhuizen. Daarnaast geeft hij groepslessen als Club Battle, Club Power en Club Core.

Mohamed Ali
Mohamed Ali..
Over Mo.

Sinds de start van Jumping Feet Enkhuizen in september 2007 is Mo al werkzaam bij Jumping Feet. Zijn sociale vaardigheden en sportieve instelling hebben hem geholpen om heel wat ervaring op te doen in de sportschool. Mo heeft een opleiding in de beveiliging genoten en weet zijn werkzaamheden in de sportschool dan ook te combineren met zijn werkzaamheden als beveiliger. Mo vind je voornamelijk bij Jumping Feet in Enkhuizen.