Projectomschrijving

Helaas zullen wij per einde van dit jaar stoppen met het geven van paaldanslessen. De laatste paaldans-cursussen zijn inmiddels van start gegaan. Onze lerares gaat per januari 2018 een andere uitdaging aan. 

Paaldansen is een leuke manier om met je lichaam bezig te zijn. Tijdens het paaldansen maak je op een intensieve en explosieve manier gebruik van je spieren. Daarnaast is het ook een afwisselende sport, zo vind je in paaldansen verschillende aspecten van andere sporten zoals, turnen, moderne dans en acrobatiek.

Omdat je paaldansen niet zomaar even geleerd hebt bieden wij cursussen van 3 maanden aan met als einddoel de verschillende bewegingen onder de knie te krijgen en vervolgens met elkaar te kunnen combineren.

Kosten voor een 3 maanden durende cursus zijn €75,-. Eventuele vervolg cursussen zijn natuurlijk ook mogelijk waarin je nog meer en moeilijkere bewegingen aangeleerd krijgt.

Paaldansen wordt op dit moment gegeven op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagavond in Jumping Feet Grootebroek. Wil je  meer weten, jezelf aanmelden of een proefles aanvragen? Neem dan aub even contact met ons op via:

grootebroek@jumpingfeet.nl