Projectomschrijving

Niet iedereen streeft hetzelfde doel na en ook niet alle mensen hebben dezelfde mogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat iedereen in de sportschool weet wat hij doet en, indien nodig, een schema op maat krijgt en bij het trainen ondersteund wordt.

Kennis is kracht! Hoe veel resultaat denk je bijvoorbeeld dat je zult bereiken als je niet weet of je wel goed bezig bent?

Met behulp van een individueel trainingsprogramma trainen de deelnemers hun gehele lichaam. Tijdens de training kan gebruik worden gemaakt van spierversterkende apparatuur, free weight oefeningen of cardio-apparatuur. De deelnemers bepalen zelf de trainingsdoelstelling, het tempo waarin zij de oefeningen doen en de dagen en tijden waarop zij willen trainen.

Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van extra fitness begeleiding. De afspraken hiervoor kun je maken bij de balie/receptie. Je kunt dus altijd hulp krijgen van een vakkundige fitnessinstructeur.

De mogelijkheden en kosten voor extra begeleiding vind je hieronder:

  •  Schema op maat € 15,00
  • Fit Garant Plan  € 6,50 p/maand

Schema op maat:

Eerst vindt er een kort gesprekje plaats waarin we gaan kijken naar het doel dat je wilt behalen, hoe vaak je wilt gaan trainen en of er eventueel lichamelijke beperkingen zijn waarmee rekening gehouden moet worden tijdens het trainen. Vervolgens wordt er een specifiek trainingsschema wordt opgesteld aan de hand van nieuwe en duidelijke software. Dit houdt in dat je snel een mooi en begrijpelijk schema krijgt, dat gericht is op jouw eigen doelstelling. Natuurlijk gaan we eerst samen met jou het schema van top tot teen doornemen alvorens hiermee zelf aan de slag kunt.

Fit Garant Plan:

Het Fit Garant Plan maakt het gat tussen Personal training en normale begeleiding een stuk kleiner. Het Fit Garant Plan gaat een stap verder om je te helpen je doelen te bereiken, je zal worden begeleid over een langere periode (minimaal 6 maanden). We beginnen met een intake gesprek. In dit gesprek proberen we een specifieke, meetbare, acceptabele, reeele en tijdsgebonden doelstelling op papier te krijgen. Als je dat wilt, kunnen we die dag ook direct meten en wegen. Vanuit het intake gesprek gaan we verder met een schema op maat, wanneer dit schema helemaal duidelijk is ga je zelf aan de slag. Vervolgens plannen we iedere maand een afspraak voor een contactmoment met de instructeur. Je trainingen worden besproken en eventueel tussentijds aangepast. Daarnaast kunnen wij tijdens dit contactmoment opnieuw meten en wegen om te zien hoe de progressie verloopt. Om de 3 maanden wordt je schema aangepast zodat je lichaam volop geprikkeld blijft.