Projectomschrijving

Niet iedereen streeft hetzelfde doel na en ook niet alle mensen hebben dezelfde mogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat iedereen in de sportschool weet wat hij doet en, indien nodig, een schema op maat krijgt en bij het trainen ondersteund wordt.

Kennis is kracht! Hoe veel resultaat denk je bijvoorbeeld dat je zult bereiken als je niet weet of je wel goed bezig bent? Uiteraard is er de mogelijkheid om door ons een schema op maat te laten opstellen.

Kosten voor een schema op maat: € 15,00

Eerst vindt er een kort gesprekje plaats waarin we gaan kijken naar het doel dat je wilt behalen, hoe vaak je wilt gaan trainen en of er eventueel lichamelijke beperkingen zijn waarmee rekening gehouden moet worden tijdens het trainen. Vervolgens wordt er een specifiek trainingsschema wordt opgesteld aan de hand van nieuwe en duidelijke software. Dit houdt in dat je snel een mooi en begrijpelijk schema krijgt, dat gericht is op jouw eigen doelstelling. Natuurlijk gaan we eerst samen met jou het schema van top tot teen doornemen alvorens hiermee zelf aan de slag kunt.

De afspraken hiervoor kun je maken bij de balie/receptie.