Projectomschrijving

Crew Class Indoor Rowing is de doorbraak in groepstraining! Niet zo verwonderlijk, want roeien is een zeer complete training, vooral gericht op kracht en uithoudingsvermogen. Wie op een indoor rower aan de slag gaat, traint in korte tijd alle belangrijke spiergroepen en als je dat samen met anderen kunt doen, maakt dat het trainen wel zo aantrekkelijk.

AFWISSELEND EN MOTIVEREND Crew Class Rowing is “hot” . Een groepstraining waarbij je roeit op het droge o.l.v. een instructeur en lekkere muziek. Volledige slagen, halve slagen, alleen de armen, snelle tempo’s afgewisseld met langzame tempo’s, zorgen voor een optimale conditie, kracht, flexibiliteit (rug) en afwisseling.

EFFECTIEF EN CALORIEVERSLINDEND Roeien is een effectieve en calorieverslindende training voor iedereen die op een bewuste manier met zijn lichaam bezig wil zijn. Het is één van de meest effectieve sporten ter wereld. Je hebt niet in de gaten dat je zoveel calorieën verbrand.

DOE MEE OP JOUW NIVEAU Crew Class is door de specialisten van Concept2 ontwikkeld. In deze knallende training kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen: fanatiek of rustig, getraind of ongetraind. Het plezier in de training is een extra stimulans!

Afwisselen, motiveren en effectief… wat wil je nog meer?