Projectomschrijving

Wat is Club Core?

Club Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier de kernspieren te trainen. Buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

Voor wie is Club Core?

Club Core is geschikt voor iedereen: van jong tot oud. Het versterken van de Core brengt het lichaam mooi in shape. Dat is mooi, maar het doet veel meer! Club Core bevordert ook de balans en voorkomt blessures. Zo verbetert in één workout de lichamelijke gezondheid. Club Core geeft een topresultaat!

Hoe ziet een Club Core les eruit?

Je traint spieren uit het centrum van het lichaam (de Core). Met Club Core train je de buik, billen en rug intensief. Door tweemaal in de week te trainen zie je al snel resultaat. Club Core is een uitdagende les, waarbij doorzettingsvermogen nodig is. Omdat de lessen in groepsverband worden gegeven en er snel resultaat is, blijf je gemotiveerd om te trainen!

Omdat de kern van je lichaam extra aandacht verdient.

In het filmpje hieronder kun je een beter beeld krijgen van een Club Core les. NB. Dit filmpje is niet gemaakt met onze instructeurs en/of op een van onze locaties.