Blog

Reserveren voor fitness in Grootebroek.

Beste sporters,

Naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen hebben we ervoor gekozen om vanaf aankomende week te starten met het reserveren van je fitness training.

In eerste instantie geldt dit alleen voor Jumping Feet Grootebroek en ook alleen voor de doordeweeks dagen vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur.

We hebben hierover inmiddels een mailing verstuurd, […]

Update corona maatregelen 14 oktober 2020

Update Corona maatregelen 14-10-2020

Opluchting tijdens de persconferentie van gisterenavond, wij mogen blijven sporten! Hoewel dit natuurlijk super goed nieuws is, zullen we wel extra aandacht geven om de aangescherpte maatregelen te hanteren.

Voor nu is duidelijk dat we onze groepslessen kunnen blijven geven op dezelfde manier als voorheen.

Omkleden in de sportschool is vanaf […]

Absolute kijktip!

Via de onderstaande link kom je bij een filmpje van 10 minuutjes die gaat over overgewicht in relatie tot de huidige corona pandemie. Echt de moeite van het kijken waard. Kort, bondig, begrijpelijk en duidelijk.

Obesitas: die andere pandemie

In tijden van corona is overgewicht een extra groot gezondheidsrisico. De weinige jongeren die op de IC's belandden waren vaak te zwaar. We leggen je uit hoe obesitas een groeiende pandemie is, maar vooral ook waarom vingerwijzen weinig zin heeft.

Geplaatst door NOS op 3 op Vrijdag 18 september 2020

Ons advies; investeer in je gezondheid… nu meer dan ooit!

Getting back in the game..

De sportscholen mogen eindelijk weer open, godzijdank. Maar wat is het beste plan van aanpak wanneer je een tijd lang alleen thuis hebt kunnen trainen door het tillen van je kind of kratjes bier.

Begin op zijn minst met accepteren dat je wellicht (zeker) wat spiermassa verloren hebt en derhalve in kracht achteruit gegaan […]

Registratielink reserveringssysteem

Beste leden,

Via de onderstaande link kun je jezelf registreren om vervolgens snel en eenvoudig trainingen te kunnen reserveren.

https://portal.appybee.nl/registration/jumping-feet

In plaats van je abonnementskosten betaal je €5,- per training. In het lesrooster zie je welke groepslessen we momenteel aanbieden. Tevens iedere dag tussen 11.00 uur en 17.00 uur buiten Fitness.

Hopelijk tot snel in […]

Als we niet naar binnen mogen… komen we naar buiten!

Vanaf as maandag 11 mei 2020 starten we in beide vestigingen met een buitensportprogramma. We hebben de mogelijkheid om met groepen van max. 10 personen aan de slag te gaan en dus zijn er voor iedere les 9 plekken beschikbaar.

Het huidige aanbod van de buitenlessen van beide vestigingen kun je bekijken via deze […]

Wil jij ook gezonder gaan eten?

Wij hebben 10 simpele tips voor je op een rij gezet. Deze tips zijn de basis om je eetgewoontes te verbeteren.

1. De 80-20 regel
Streven naar perfectie kan verlammend werken. Het kan ervoor zorgen dat je ergens niet eens aan begint, omdat je bang bent je doel toch niet te halen. Of je begint […]

Wat hadden we vandaag graag ander nieuws gehad!

Helaas is duidelijk geworden dat wij vooralsnog langer gesloten moeten blijven. Even slikken maar weer doorgaan. Uiteraard blijft de gezondheid van iedereen in Nederland de hoogste prioriteit.

Wij willen nog eenmaal benadrukken dat:

– Al onze abonnementen tijdelijk stop staan per 01-04-2020 tot het moment dat we onze deuren weer mogen openen.

– […]

Wetenschappers drukken ons op het hart: ‘Nederlanders, blijf in beweging’

De sportscholen zijn gesloten en het advies is om zo min mogelijk de deur uit te gaan. Dit terwijl stilzitten funest is voor je afweersysteem. En nee, de wandeling van de slaapkamer naar de keukentafel telt niet als lichaamsbeweging. Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder en collega’s Leonard Hofsta (hoogleraar cardiologie) en Eric van Gorp (hoogleraar […]

Belangrijke mededeling.

Beste leden van Jumping Feet. 

Zojuist is bekend geworden dat onze sportclubs nog tot tenminste 28-04-2020 gesloten moeten blijven. Dat wij onze diensten niet kunnen aanbieden door deze ingrijpende overheidsmaatregelen vormt een overmachtssituatie en raakt ons hard. Wij begrijpen dat (verlenging van) deze maatregelen wellicht vragen oproept omtrent de betaling van jullie abonnement.

Derhalve hebben wij als […]