Blog

Buiten lesrooster

Zoals wellicht inmiddels bekend is, mogen we in eerste instantie binnen nog geen groepslessen geven. Niet getreurd, in plaats daarvan zullen we buiten groepslessen aan gaan bieden. Het buiten lesrooster ziet er als volgt uit.

Bij Jumping Feet Grootebroek:

Maandag 09.15 tot 10.15 uur Spinning […]

Woensdag 19 mei mogen we weer!

Beste Leden,

Zoals de meeste van jullie misschien al gehoord hebben, openen wij op woensdag 19 mei 2021 eindelijk opnieuw onze deuren.Hieraan zitten echter helaas nog wel wat beperkende maatregelen verbonden, voor alle duidelijkheid zetten we die nog even onder elkaar.

30 personen per ruimte.Anderhalve meter afstand.Bij voorkeur alleen sporten of anders in groepjes van maximaal […]

Huidige stand van zaken

Korte update van de huidige stand van zaken voor diegene die daar behoefte aan heeft:

We zijn inmiddels op beide locaties gestart met buiten sporten.

Bij Jumping Feet Grootebroek trainen we alle dagen buiten op de parkeerplaats van onze sportschool in (en buiten) een tent. Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, zaterdag […]

Weer in conditie na corona

Je bent thuis flink ziek geweest. Het kan dan lang duren voordat je weer de oude bent. Hoe pak je zelf je herstel aan? Met de tips op deze pagina kun je meteen beginnen.

Voor advies op maat kun je terecht bij een fysiotherapeut. Dat is voor iedereen geschikt, dus als je in het ziekenhuis of zelfs […]

Update; verlenging Lock-down

Beste leden,

Gisteren heeft het kabinet bekend gemaakt de strenge lock-down te verlengen tot, in ieder geval, 9 februari 2021. Hoewel hierover vooraf al steeds meer bekend werd is dit toch opnieuw een bittere pil voor ons allen. In de periode waarin wij, als sportcentrum, normaal gesproken traditiegetrouw juist veel mensen mogen ontvangen zullen […]

Mondkapjesplicht en prijsindexering 2021.

Beste leden van Jumping Feet, 

Graag willen wij jullie via deze weg weer op de hoogte brengen van een aantal belangrijke zaken/veranderingen.  

Mondkapjesplicht per 01-12-2020

Te beginnen met de aanstaande mondkapjesplicht die het kabinet per 01-12-2020 heeft ingesteld voor alle openbare binnenruimtes. Hoewel er nog altijd enige twijfel is of de sportschool al dan niet onder […]

Update corona maatregelen 04-11-2020

Beste Leden van Jumping Feet,Gisteravond tijdens de persconferentie hebben we het goede nieuws ontvangen dat we open mogen blijven.Helaas is ons wel duidelijk gemaakt dat we 2 weken geen groepslessen mogen geven.Wij hopen vanaf 19-11-2020 weer te kunnen starten met het geven van de groepslessen.Ons advies is om individueel te sporten.Verder blijven de ouden […]

Reserveren voor fitness in Grootebroek.

Beste sporters,

Naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen hebben we ervoor gekozen om vanaf aankomende week te starten met het reserveren van je fitness training.

In eerste instantie geldt dit alleen voor Jumping Feet Grootebroek en ook alleen voor de doordeweeks dagen vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur.

We hebben hierover inmiddels een mailing verstuurd, […]

Update corona maatregelen 14 oktober 2020

Update Corona maatregelen 14-10-2020

Opluchting tijdens de persconferentie van gisterenavond, wij mogen blijven sporten! Hoewel dit natuurlijk super goed nieuws is, zullen we wel extra aandacht geven om de aangescherpte maatregelen te hanteren.

Voor nu is duidelijk dat we onze groepslessen kunnen blijven geven op dezelfde manier als voorheen.

Omkleden in de sportschool is vanaf […]

Absolute kijktip!

Via de onderstaande link kom je bij een filmpje van 10 minuutjes die gaat over overgewicht in relatie tot de huidige corona pandemie. Echt de moeite van het kijken waard. Kort, bondig, begrijpelijk en duidelijk.

Obesitas: die andere pandemie

In tijden van corona is overgewicht een extra groot gezondheidsrisico. De weinige jongeren die op de IC's belandden waren vaak te zwaar. We leggen je uit hoe obesitas een groeiende pandemie is, maar vooral ook waarom vingerwijzen weinig zin heeft.

Geplaatst door NOS op 3 op Vrijdag 18 september 2020

Ons advies; investeer in je gezondheid… nu meer dan ooit!