Zet je sporttas maar vast klaar!

Beste leden van Jumping Feet, eindelijk komt de dag dat wij onze deuren weer mogen openen dichterbij. Vanaf aanstaande woensdag 1 juli 2020 mag er weer binnen gesport worden. Wij snappen dat er bij jullie, naast blijdschap, wellicht ook vragen zijn hoe het binnen sporten in zijn werk zal gaan en aan welke regels we moeten voldoen vandaar dit bericht. 

Abonnementen weer actief

Gedurende de periode van verplichte sluiting hebben wij per 01-04-2020 alle abonnementen tijdelijk stop gezet. Inmiddels zijn alle opgebouwde tegoeden toegekend en de abonnementen zullen dan ook per 01-07-2020 weer worden geactiveerd.

Binnen sporten, hou rekening met het volgende: 

Hoewel wij natuurlijk super blij zijn dat we onze deuren eindelijk weer mogen openen zullen we er wel rekening mee moeten houden dat alles niet direct is zoals we gewend waren. In het protocol Verantwoord Sporten worden verschillende maatregelen getroffen om het binnen sporten op veilige en verantwoorde manier plaats te laten vinden. 

De belangrijkste uitgangspunten uit dit protocol zijn;

  • Social Distancing; spreiding van bezoekersstromen t.b.v. naleven 1,5m afstand maatregel, geen fysiek contact tussen sporters onderling en/of tussen sporters en medewerkers. 
  • Gezondheidscheck (Triage); iedere sporter zal voorafgaand aan zijn/haar bezoek een vijftal vragen moeten beantwoorden over hun gezondheid. 
  • Ventilatie; vanuit het sportcentrum wordt zoveel mogelijk geventileerd
  • Hygiene; er worden extra hygiënische maatregelen getroffen, ook als sporter wordt je geacht de materialen en apparatuur waarvan je gebruik maakt te desinfecteren met de daarvoor beschikbaar gestelde producten. 

Zomerrooster groepslessen.

In de maanden juli en augustus draaien wij voor de groepslessen altijd een zomerrooster. Het zomerrooster voor 2020 staat inmiddels op onze website (kopje lesrooster per 01-07-2020). Het is ons streven om het aanbod zo compleet mogelijk te houden en tegelijkertijd rekening te houden met het feit dat onze leden en instructeurs van hun welverdiende vakantie zullen gaan genieten. 

Appybee reserveringssysteem.

Voor de fitness zullen wij, in eerste instantie, niet gaan werken met het vooraf reserveren van een training. Het maximale aantal mensen die we voor fitness tegelijkertijd binnen mogen laten ligt namelijk op max. 100. pers, mits de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Derhalve verwachten wij op dat gebied geen knelpunten. Mocht het onverhoopt toch een keer voorkomen dat het dusdanig druk is dat wij jullie géén toegang tot de sportschool kunnen verschaffen, dan vragen wij daarvoor jullie begrip. 

Voor groepslessen zullen we echter wèl gaan werken met reserveringen. De maximale aantallen van deelnemers liggen daar namelijk een stuk lager. Via de onderstaande registratielink kun je jezelf registreren voor het appybee reserveringssysteem. Na registratie kun je via de website of app je training boeken:

https://portal.appybee.nl/registration/jumping-feet

Een training reserveren kan tot 1 week vooruit. Ook hier vragen we jullie begrip voor het feit dat een les wellicht sneller vol kan zijn dan normaal. We zullen in deze moeten bekijken hoe een en ander zich ontwikkeld en, indien nodig, aanpassingen doen. 

Let op: de richtlijnen veranderen nog altijd met enige regelmaat. Hierin wordt van ons, als sportschool, een hoge mate van flexibiliteit gevraagd. Het kan dus ook best zijn dat de regels in de aankomende periode weer zullen moeten worden aangepast. Laten we voor nu vooral blij zijn dat we weer gebruik mogen maken van ons mooie sportcentrum en we samen weer kunnen werken aan onze gezondheid en weerstand. 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via e-mail: grootebroek@jumpingfeet.nl of enkhuizen@jumpingfeet.nl

Tot snel!