Beste leden, 

Vol onbegrip hebben wij gisteren het nieuwe maatregelenpakket van het demissionair kabinet aangehoord. De verplichting om vanaf 6 november 2021 iedereen boven de 18 jaar een CoronaToegangsBewijs (CTB) te vragen plaatst ons als sportcentrum ongevraagd midden in een maatschappelijke discussie over vrijheden. 

Waar wij nog altijd geloven dat sporten, investeren in je gezondheid, investeren in een goede weerstand juist onderdeel zouden moeten zijn van de oplossing in deze gezondheidscrisis, ziet de overheid meer heil in het verhogen van de drempel om te gaan sporten. 

Uiteraard is het laatste wat wij willen om mensen de toegang van ons sportcentrum te ontzeggen, des te meer omdat wij hebben aangetoond dat veilig sporten heel goed mogelijk is.

Desalniettemin hebben wij uiteindelijk geen keuze en zullen wij ons in de aankomende dagen gaan buigen over de praktische uitvoering van deze nieuwe maatregelen, daarover later meer. 

Rest ons jullie te vragen om vanaf zaterdag 6 november bij binnenkomst je QR-code paraat te hebben. Eenieder die geen QR-code heeft en die vragen heeft over zijn/haar abonnement verzoeken wij contact op te nemen via e-mail: grootebroek@jumpingfeet.nl en/of enkhuizen@jumpingfeet.nl

Bedankt voor jullie begrip! 

Groet, Jumping Feet